Tjenester - Absolutt Låsservice

Menu:
Menu:
Telefon: 907 22 545 (24/7)
Gå til innhold
VÅRE TJENESTER

Følg oss på:
  
PRIVAT
Låsesmed i Oslo og Follo som kommer raskt frem, og har gode og solide levrandører. Nødvendige papirer og dokumentasjon for profesjonell løsninger til alle oppdrag. Absolutt Låsservice har som mål å levere gode produkter og tjenester til konkurransedyktige priser.
NÆRING
Næringslivet er en sektor som krever at vi er flesibel i forhold til tidpunkt mot våre oppdrag i Oslo og Follo som er vårt primærområde, har vi nettopp med vår beliggenhet muligheten til dette. Oppdraget uføres stødige med fleksibilitet som passer deg som oppdragsgiver. Gjennom mange års erfaring i låsebransjen legger vi stor vekt på faglig stolthet, diskresjon. Vi tilbyr lås, beslag og patenterte nøkkel- og låssystem til dekkende og ønsket behov.
OFFENTLIG
Spør gjerne Abslolutt Låsservice om å gjennomføre en gratis undersøkelse. Dette vil varsle om eventuelle sikkerhetsproblemer som finnes, og vi vil da gi råd om den beste løsningen. Når vi har fullført et arbeid, blir det alltid ryddet opp, og vi etterlater stedet, hjemmet, eller kontoret trygt og klart. Absolutt Låsservice kommer raskt til oppdraget i Oslo og Follo.
BORETTSLAG
Når det gjelder borettslag, kan vi via styrets ønsker gå gjennom de aktuelle og beste løsninger sammen med vaktmester på stedet. Med våre gunstige priser og gode referanser er vi hele tiden opptatt av å utføre oppdraget profesjonelt, eller komme med forslag til ferdigstillelse av et totaloppdrag. Med alle nødvendige papirer og dokumenter er Absolutt Låsservice en seriøs aktør. Kontakt oss i dag for en samtale.
Tilbake til innholdet